Her vil det etterhvert komme forslag til aktiviteter, dugnad, turer og annet.

        Så nå er det opp til dere å sende inn forslag til leder eller webmaster slik at det kommer ut her.

                 Også opplysninger om bevegelser i klubben.

 

Lavvokalender

 

Lavvoleie

Leiepriser

 
 
 

     

 

 

Eagletreffet 2016
  

 

 

             

 


 

 

 

Treff 2012

 

 Borr i Bekkmørkna

 

Da var årets siste mc-treff over og nå er det bare å glede seg til neste sesong. Ankom Storjord på fredags ettermiddag, slo opp teltet og vi samlet oss rundt bålet, rundt 15 - 16 stk. Flott stemning og mye latter. Tok kveld rund kl. 02 og våkna på lørdag med fint vær...MEN... da pakket alle sammen og dro. Vi var kun to igjen og etter en runde på senteret med noen pils, kom vi nedover til en tom teltplass. Veldig skuffende at så mange dro hjem og at det ikke kom flere på treffet. Ser ut som at treffiveren avtar med årene. Også litt skuffende at arrangør ikke var der for å la oss få bestille treffmerke. Håper dette er et engangstilfelle.

Takk for i år.

M

 

 

Helgelandstreffet

Da var vi kommet oss til hektene etter et trivelig mc-treff i Spilderdalen. Synd det ikke kom flere mc-folk, 30 sykler er lite, men det var et trivelig treff og vi hadde værgudene på vår side etterhvert :-)

Litt betenkelig utvikling ang. oppmøte på treff, og fortsetter det sånn som nå kan flere trivelige treff forsvinne. Vær med til neste sesong og få opp tallene.

Takk for ei artig helg :-)

 

 

 

 

 

Nordsalten-treffet.

Så var årets Nordsalten-treff over. Startet med nydelig vær på fredag og høy stemning. Lørdag ble en litt grå dag med mye tåke men det la ingen demper på humøret hos deltakerne. God musikk og hyggelige mennesker gjør at man stortrives på Sommersel.  Våkna på søndag med sol og fin temperatur, noe som gjorde at hjemturen ble en fryd.

Takk til NSMC for et flott treff.

 

 

 

 

 

Saltdals-treffet.

En suksess nok en gang. Vi hadde det utrolig artig hele helga, litt småruskat vær men humøret var på topp. I år ble det premie på oss, selv om webmaster måtte lide for premien i støvlekast. Tok landingstripa med hodet først og fikk seg en smell i nakken. Man ofre alt for seier!!!

Tusen takk Saltdal Mc for et supert treff!!!!

Sender en stor takk til Rognan Hotel for nydelig mat og en flott service, fikk låne dusj ....noe som var helt topp. Tusen takk!

Tusen takk til Berit Gullhav som har bidratt med mange flotte bilder.

 

 

 

 

 

 

NORGESTREFFET

12. - 15. juli 2012

 

I vakre omgivelser, bra vær og bare hyggelige folk så ble  årets Norgestreff en  suksess. Takk Lofoten Mc som ga oss en minnerik opplevelse og fantastisk service og god forpleining. De ordnet med dusjmuligheter, ved, god mat og stor stemning. Siste natt ble en frisk opplevelse, det blåste opp og flere lavvoer og telt blåste ned. Det var bare å komme seg opp i 4 - 5 tiden for å berge utstyr, pakke på "hestan" og vente til kroppen var normal, for så å kjøre hjem. Turen ut av Lofoten gikk greit selv om værgudene viste muskler. Fergeturen fra Lødingen gikk fint og været ble bedre, stort sett tørr asfalt hele veien fra Bognes...og temperaturen steg.  Takk for ei artig helg.

 

 

Saltfjellrallyet 2012.

Så var årets Saltfjellrally over. Ei helg med knallvær, høy stemning og bare trivelig folk. Lørdag ble en utrolig flott dag, tur til Bodø-by der vi; Høvdingmora, Høvdingen og Webmaster først stakk innom Bryggerikaia for et par pils før vi stakk innom i havna og kjøpte ferske reker før vi dro ut på moloen og storkosa oss der. På retur stakk vi innom i Teltet, der noen av mc-folkan var...men vi dro fort derfra. En teit regel var innført, alle med vester måtte vrenge dem for å sitte der, også på En Kopp. Vi dro tilbake til Bryggerikaia og der fikk sitte å slappe av med noen pils UTEN å måtte vrenge vestene. Bare synd at de andre mc-folkan ikke gjorde det samme som oss. Å bare godta en sånn idiotisk regel blir for dumt. Vi er da vanlige folk alle sammen, familiefolk og normale. Så nå må Bodø`s uteresturanter skjerpe seg. Håper at neste gang så boikotter alle mc-folk sånne utesteder!

Stor takk til Bryggerikaia som tok i mot oss med åpne armer, vi kommer tilbake...(hvis ikke de også må følge bystyrets SYKE vedtak)

Takk for ei utrolig trivelig helg :-) 

 

 

 

 

 

                                                           

                                                                                         Lofoten rundt

Onsdag 4. august dro Oddvar og webmaster nordover for å ta Lofoten i øyesyn, på Innhavet plukka vi opp Karin og Arild som skulle være med på turen. Vi tok ferga fra Bognes til Lødingen, trilla videre til Svolvær der vi tanka opp med div. joddlebrus. Videre gikk turen til Leknes der vi fant oss lavvoplass i god tid, (på treffplassen)...  Vi storkosa oss i sola med masse god drikke :-)                     Neste dag sala vi opp "hestan"  i litt gråvær og kjørte til Å i Loftoen. Været bedra seg etter hvert og vi fikk en herlig tur utover. Var innom restaurant "Maren Ann", spiste og dro så tilbake til "basen". Handla inn matvarer og mekka en herlig gryterett til aftens. Vi fikk overraskende besøk av et veldig trivelig par fra Drammen ( Vivian og Torbjørn) og stemninga kom raskt opp i partymodus.  Dagen etter (fredag) la vi turen innom Henningsvær i strålende sol og varme.....nydelig tur. Tove-Mette "haika" med webmaster.  Spiste lunsj i Henningsvær og jammen ta fant vi huset til Veronica og Raymond. Snirkla oss tilbake til Løkta for en ny aften med "Lady Gaga"... he he he                            Fredagskvelden ble som alltid...full fest... resten av mc-deltakerne kom. Resten av helga ble som mc-treff flest og på søndag pakka vi sammen og dro til Innhavet der vi to Nygårds-eagler fikk mat og overnatting hos Karin og Arild før turen videre gikk hjemover....på mandag.                                      Vil send en stor takk til Lofoten MC for lån av dusj på fredag og til Karin og Arild for gjestfriheta.  TUSEN TAKK!!!!

                                                                                        Dugnadshelga                               Den 11 - 13 juni hadde vi dugnadshelg på Brekksteinmoen og vi fikk det været vi ønsket oss, med knallvær fredagskveld, hele lørdagen og litt grått på søndagsformiddag. På fredag var det planlegging av lørdagens "jobb" og sosialt samvære. Dagen etter fikk vi rydda litt småkratt og ny hylle ble laget av Geir Johansen. Litt ut på dagen kom Oddvar med fersk sei. For første gang ble det servert fersk sei, madelpotet, flatbrød og smør..... gjett om noen ble døsige etterpå :-)                                                        Vi fikk besøk av BMC-venner som fikk kaffe, nystekte vafler med multer....tror det falt i smak :-)        Ei slik helg må vi ta ofte.    

 

 

                                               Helgelandstreffet

Helgelandstreffet er nå gått i boken som et trivelig men kaldt treff i Spilderdalen. Værgudene var ikke på vår side denne gangen. På fredag kom det en haglbyge over Ørnes og temperaturen lå på ca. 6 - 8 grader. Ikke sommertemperatur..... men i mat-teltet hadde de satt opp varmekanon som hold varmen i oss og med litt sterkt i koppen ble vi fort varme. Derimot så var det surt og kaldt om natta i teltet. Noen ble i gjen til søndag og noen dro hjem på lørdag...og nye kom til da. På hjemturen møtte vi haglbyger i Breivika og i dag ser jeg nysnøen lengre ned i fjellene.... hvor er sommeren?                      Tross alt så var det artig på treffet. Vi sees i Harstad.... ført det...dugnadshelg  :-)

 

Ja så var Slaget ved Elvenes over. Det startet på fredag med et herlig vær og godt stemning, og det kom mye folk..... topp!!!!!!!  (Bilder er kommet på sia vår)

 

                 Skinnvester med ferdig brodert ryggmerke?

                               

DIREKTE BRODERING I SKINNET

Direkte fra produsent i Østen, uten fordyrende mellomledd.
Alle modeller kan endres eller modifiseres etter kundens ønske.
Alle modeller kan leveres som damemodell (med innsving)
Samtlige modeller lveres med innerfor og 2 stk innerlommer
Vester med glidelås (lommer og front) leveres med "skjult" glidelås, hvilket betyr at det blir penere og at event fuktighet/ vann holdes lengre ute.
Alle modeller kan leveres med/ uten sidesnøring.
Alle modeller kan leveres med knapper eller glidelås i front.
Størrelsene går i 52,54,56.... Her er det ingen begrensninger. Vestene kan lages fra barnestr til de aller største.
Minimums førstegangsordre er 5 stk. Ve re-ordre, ikke noe minimums antall.
Direkte brodering gir en "eksklusiv touch" som ikke påmonterte merker kan matche.
Se bildegalleriet på knappen til venstre for eksempler
Leveres til priser som er rimeligere enn du tror, fra kr.890,- + mva for vest inkl. stort ryggbroderi. Ingen ekstra kostnader på hverken verktøy eller oppstart.
Dersom det ønskes små tilleggsbroderi, f.eks logo venstre front og/eller personnavn høyre front vil hvert broderi koste kr.80,- + mva pr stk
         

      http://www.mcprofil.no/content/skinnvester

 

 

                                                             
 

9-21

Busk Vintertreff010, Nordkisa i Akershu

                                

Boka "På to hjul" kan vi få til 25% rabatt dersom vi er flere som bestiller i lag. Hiv dere på og kontakt kasserer for bestilling. Veil. pris er kr. 249,- ikke medlem og  kr.187,- for medlemmer. En flott julegave til oss sjøl.

 

 

                                                                                   Arild`s prosjekt!

                     heisann har hadd ett lite ombyggings prosjekt med venturen i høst,sånn ble det seende ut
hilsen arild

                                  

 

                           Høst-takkefest!!

 

      Så var den festen over, men steike ta det var artig!! På fredag ble Sølvi og Geir kraftig feira av oss gjengen i klubben og 2 som spesielt var invitert ...som vil komme inn i klubben om ikke lenge. Det syns vi er kjempe hyggelig. Sølvi diska opp med den herlig maten, elg- og hvalgryte og det var mat nok. Faktisk mer enn nok, for på lørdags kveld ble det servert en ny runde...og vi ble stappa mætt. Heldigvis tok vi "pub-runden" litt tidlig på dagen. Den skulle etter planen skje kl 13:00 men etter litt justeringer fra leder`n kom vi oss avgårde kl 13:45. Førtse stopp var COOP, påfylling av væske, så ble det pubsamling i garsjen til leder`n. Musikk, smiler og dart!              På denne pubrunden ble et nytt mc-band startet, "Eagle MC Spanky Spoon Band". Dette bandet oppstod helt plutselig, en av de 2 overnevnte gjestene skjeia helt ut og resten fulgte etter... da ble det Spoonrock!  Vi forlot puben utpå ettermiddagen og dro til Brekksteinmoen for mer party. En kar prøvde flere ganger å få seg litt søvn, men hver gang han var ute av synet vårt (vi som satt i teltet) satte vi på partymusikk...og han kom tilbake...stakkars mann....   :-)   Uff for noen venna.... hehe. Utpå kvelden fikk vi grytemat og alle koste seg...

TUSEN TAKK ALLE FOR EI ARTIG HELG!

 

                                         FAUSKETREFFET

Det ble et fuktig treff, både innvortes og utvortes. Han der oppe velsigna oss ikke med godvær men stemninga var på topp hele tiden, selv på søndag; da vi ble lovet godt vær kl.12:00.....lokal værgud lovte oss det, så var alle fornøyde under pakkingen.  Etter noen år uten treff så kom Fauske MC tilbake på arenaen med et vellykket treff og vi ønsker dem velkommen tilbake.      Det ble en artig pub-runde på lørdag, de fleste havnet på Fagers og stemningen var på topp..... den forsatte utover dagen og kvelden....(ikke utover natta)....  noen satset på å bli edru på søndag....de fleste klarte det... unntak var det vel å finne   ;-)  Vi kjæm til neste år også...da med godt vær i sekken!!

 

 

                                       NOTVATN-TREFFET

I år hadde vi værgudan med oss og det ble en suksess... full fart og mye skøy. Vi fikk også oppleve et bryllup, det var spesielt. Rammen rundt var flott og rørende. Og så tok vi en premie med oss hjem, i tautrekking. Med sånne "tunge" karer på laget så sku det bare mangle at dem ikke sku vinne :-)       Alltid artig på Notvatn!     Om et år er vi tilbake  :-))

 

 

                                                                              SALTDALSTREFFET

I år fikk vi oppleve et treff der værgudan var med oss (til søndags mårran). Vi ankom på fredags ettermiddag, slo leir og bare storkosa oss. Lørdag var det et nydelig vær, sol og 28 gr. i skyggen, ikke rart at det måtte inn mye væske...   :-) Flott stemning i "byen" og på treffplassen. I konkuransene fikk vi ikke noe premie i år, litt p.g.a "overdoping" av enkelte. Men ka gjør det når vi hadde det så gøy.       Søndags mårran så regna det, og gjett om det regna. Alt ble vått, telt og persona.... godt å komme hjem da. Henge opp telt, klær og sæ sjøl til tørk...... men vi står han av. Kommer tilbake til neste år.

 

                               DUGNAD PÅ BREKKSTEINMOEN

Som vanlig er det den harde kjerne som dukker opp på dugnad, vi savnet flere av medlemmene men det ser ut som det blir kun oss mest ihuga som gidder. Av 40 medlemmer var det bare 8 som stilte opp, det er svakt. Så skjerp dere andre....bli med neste gang, gjør noe for klubben dere også! Ikke bare kom til dekket bord... :-)  Uansett så var det ei artig helg,  jobb..drikke...latter og pågangsmot manglet ikke.  Nå er platten ferdig og første danstrinn er tatt. Vi er konger nå!!!!      Takk til dere som var med.

                                                        

                                                                SALTFJELLRALLYET

Vi hadde værgudene med oss på dette treffet i geitvågen og stemningen var på topp. God musikk, mat og drikke fikk oss til å storkose oss. Dette var en skikkelig innertier. Vel blåst BMC!!

 

                                      NORD-NORGESTREFFET

Jo også denne gangen ble den en suksess, med flott vær på fredag og lørdag...ikke så bra på hjemturen. Vi var ca.10 -15 fra vår klubb men skulle ha vært flere... vi blir flere neste gang. HMC hadde som vanlig gjort det ytterste for at vi skulle trives, god musikk, artige treffleker og ikke minst god service. Bilder fra treffet er kommet ut og her kan du se all galskapen...:-)           

 

                                                MC-DAGEN

     på Ørnes ble nok en gang vellykket, litt overskyet men det hindret ikke at 25 mc`r stilte opp.           Prat om treff, mc og turer... over kaffekoppen.  På hjemturen stakk noen innom   Brekksteinmoen for   grillig og værgudene velsigna oss med sol hele tiden.....veldig trivelig!!

                                            

                                                           

                                                             Slaget ved Elvenes 2009

2009 utgaven av Slaget ved Elvenes ble et av de bedre i rekkene p.g.a. været som viste seg fra sin beste side. Undertegnede ankom som nr. 3 på fredag sammen med Hans Marius. Ved fem-seks tiden på ettermiddagen var ca: 50 sykler på plass. Eagle MC var godt representert og satte sitt preg på treffet. Stor stemning og allsang utover natten, kanskje ikke helt rent, men folk gaulet det beste de kunne.

Kenneth, Saltdal's eneste repr. sørget for ved i massevis og dukket selv opp på lørdag. Kl: halv seks på lørdags morgen var det fremdeles folk som holdt ut. Lørdag dro dessverre mesterparten av våre folk hjem. Kun 3 fra Eagle MC ble igjen til søndag, men det gjorde ingenting. Utover dagen ankom stadig nye deltakere. Ellers var lørdagen som de fleste treff, noen ble helt sveisblind og andre nesten. Vi savnet gjengen fra Gildeskål.

Prytzern.

PS! Bilder ligger på bildesiden :-)

Webmaster takker Prytzern for flotte bilder.

 

 

 

     I dag 9 mai skulle vi ha dugnad for å få stabla veden på plass...ehhh.. webmaster  hadde ikke studert e-post fra høvdingen nøye nok, men trodde det var kl 11:00 vi skulle møtes (13:00 var tiden)    Så da stilte webmaster opp kl. 11:00... ikke en kjæft der,  men hiva sæ rundt og stabla alt på plass. En time etterpå fikk webmaster telefon om at no ska vi få veden på plass....he he... joda, den var på plass og da var det kun å skåle for det. :-)

Så fikk vi kjempekoselig besøk, Svein-O,(medlem) Bjørn og Sigurd(BMC) stakk innom. Det ble masse tull- og tøvprat, litt seriøst inn i mellom, men totalt en trivelig dag. Ønske  alle mc-frelste ei god helg.

 

 

 

 

                                     

   Fortvil ikke dere som ikke har fått genser, t-shirt eller fleesjakke med klubbmerke, dette kan ordnes   enklet. Det du trenger å gjøre er å betale inn kr. 140,- til klubben for merket og dra til Silketrykkeriet med din genser, t-shirt eller fleesjakke og de trykker på merket. Men før du drar for trykking det være registrert at du har betalt, for kasserer vil da ringe eller sende mail til Silketrykkeriet og si at du kommer. Vi har pr. dags dato ca. 20 merker der, så muligheten er der, men vær snar for det blir ikke bestilt flere merker i år.

For nærmere opplysninger om dette, ring kasserer eller send mail til klubben.